ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ

Овен Овој понеделник ќе имате многу среќа. Ќе можете да направите чуда за себе и за вашиот развој. Бик Покажувањето разбирање кон другите денес ќе биде сериозна инвестиција за вас …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ

ОвенВешто делувате во деловните и финансиските зделки, но ниту вашите соработници не се наивни. Нема причина да ги потиснувате вашите емотивни желби, пред личност која добро го познава вашиот темперамент …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ

Овен Мора да имате доволно мудрост за да се спротивставите на нечие самоволие и деловен авторитет. Одржувајте самоконтрола. Новите изливи на љубомора или посесивност имаат иритирачки ефект врз саканата личност. …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 СЕПТЕМВРИ

ОвенСе наоѓате во необична деловна ситуација. Многу од прашањата што ги имате остануваат незадоволително одговорени. Не дозволувајте сомнежот кон вашата сакана или лошото расположение да преовладува во вас. Потребна ви …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 23 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

 ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА  22 СЕПТЕМВРИ

Овен Овој четврток некој ќе ви покаже колку ве цени. Ве очекува почеток на едно многу посебно пријателство. Бик Денес, бидете свои, но не дозволувајте да одите подалеку од дозволеното. …

 ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА  22 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА  21 СЕПТЕМВРИ

Овен Оваа среда ќе имате успешен ден – делувајте смело. Нема да има пречки за вашиот развој. Бик Денеска ќе се обидете да настапите. Вашите напори ќе бидат наградени и …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА  21 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ

Овен Денеска правилно ќе реагирате на секоја ситуација, а вашите постапки ќе бидат моментални и ефективни! Настаните кои можат да се случат во текот на денот ќе донесат возбуда, обновување, …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ

Овен Најмрачно е непосредно пред изгрејсонце. Не заборавајте го ова и не дозволувајте очајот да ве надвладее. Бик Ова е ден кога ќе добиете позитивен знак дека сте на вистинскиот …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ

Овен Имате убедливи аргументи, но некому не му е грижа дали вистината ќе излезе на виделина. Очекувајте тешки преговори. На вас влијае нечие однесување или одлука. Се обидувате да го …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18 СЕПТЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ

Овен Препуштете им го изборот на другите оваа сабота. Работите не се толку важни за да инсистирате на водечка улога. Бик Оваа сабота размислете за вашите сакани. На некои од …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ Повеќе...