КНИГА НА ДЕНОТ: КРИПТОЛОГ ОД ИЗАБЕЛА МАЛДОНАДО

За еден безмилосен сериски убиец кој никогаш не простува и не заборава, таа е единствената која му побегнала. Сѐ досега… ФБИ агентката Нина Герера побегнала од стапицата на сериски убиец …

Повеќе...

КНИГА НА ДЕНОТ ПОСЛЕДНАТА КРАЛИЦА ОД К.В ГОРТНЕР

Хуана од Кастилија,последната кралица со чиста шпанска крв што го наследи престолот на својата земја,со векови е енигматична фигура обвиткана со неверојатна мистериозност.Дали таа беше вдовица, како што вели легендата, …

Повеќе...

КНИГА НА ДЕНОТ: МАРИЈАНА ОД СУЗАНА КИРСЛИ

Џулија Бекет за првпат ја здогледува куќата Грејветерс на само пет години, но уште тогаш има некое претчувство дека тоа некогаш ќе биде нејзина куќа. И кога конечно станува сопственичка …

Повеќе...

ПРЕДЛОГ КНИГА- „ ЕКСТРЕМНО ГЛАСНО И НЕВЕРОЈАТНО БЛИСКУ”

„Екстремно гласно и неверојатно блиску“ – Џонатан СафранСе работи за оригинална исповед на Џонатан Сафран. Оваа инвентивна приказна зборува за 9-годишното дете, кое две години по смртта на неговиот татко, …

Повеќе...