ВИЦ НА ДЕНОТ: СЕСТРА ЗАБРЕМЕНИЛА ОД ОЖЕНЕТ ЛЕКАР

Лекар и медицинска сестра биле љубовници. Но, сестрата забременила. За да спречи скандал и развод, докторот и дал голема сума пари и ја испратил во Италија. Но, како ќе знаеш …

ВИЦ НА ДЕНОТ: СЕСТРА ЗАБРЕМЕНИЛА ОД ОЖЕНЕТ ЛЕКАР Повеќе...

ВИЦ НА ДЕНОТ: ЖЕНА СЕ ЖАЛИ ОД СОПРУГОТ

Мажена жена оди кај психолог: Господине, се омажив за човек кој не е одлепен здолништето на мајка си! Му готвам нешто, а тој: „Мама готви повкусно! Му перам облека, а …

ВИЦ НА ДЕНОТ: ЖЕНА СЕ ЖАЛИ ОД СОПРУГОТ Повеќе...