ГОРЈАН ВРБАНОВ (ARENDOO): ВЛЕГУВАМЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР, ЗА ДА ПОНУДИМЕ БРЗА И КОРЕКТНА ТУРИСТИЧКА УСЛУГА НА ТУРИСТИТЕ И ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКИТЕ СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

Горјан Врбанов е роден во Елхово Бугарија во 1975 г. Дипломира на Институтот по биотехнологија во Пловдив и на Универзитетот во Рединг, Велика Британија на смерот за меѓународен бизнис. Коосновач …

Повеќе...

Интервју со Наде Стојилковиќ: Доколку книгата е привлечна за читателската публика важи онаа народната „добриот глас далеку се слуша“

Наде Стојилковиќ е авторка на романот „Ќерката на дрвосечачот“ што стана една од најпродаваните книги од македонски автори во Македонија. Вториот роман на Наде Стојилковиќ со наслов „Тајната на Алексови“ …

Повеќе...