АКО НЕ СИ МАЈКА ТОА НЕ ТЕ ПРАВИ ПОМАЛКУ ЖЕНА!

Сакам да споделам нешто важно со тебе, нешто што многу ми значи и верувам дека и ти ќе го разбереш и прифатиш. Ова е порака која сакам да ја слушнеш, …

АКО НЕ СИ МАЈКА ТОА НЕ ТЕ ПРАВИ ПОМАЛКУ ЖЕНА! Повеќе...

КОИ СЕ ЗНАЦИТЕ КОИ ЌЕ ВИ ПОКАЖАТ ДЕКА СТЕ „НАПАДНИ“ ВО ДРУШТВО

Да бидете „нападни“ или „напорни“ во друштво може да биде непрепознаено, но постојат неколку знаци кои можат да ви укажат на тоа. Препознавањето на овие знаци може да помогне во …

КОИ СЕ ЗНАЦИТЕ КОИ ЌЕ ВИ ПОКАЖАТ ДЕКА СТЕ „НАПАДНИ“ ВО ДРУШТВО Повеќе...

ТЕСТ: КАКОВ ТИП НА ДЕЧКО ТИ ОДГОВАРА СПОРЕД ТВОЈАТА ОМИЛЕНА МУЗИКА?

Одговори на следните прашања и откриј каков тип на дечко е совршен за тебе! 1. Која е твојот омилен музички жанр? a. Попb. Рокc. Хип-хоп/Рапd. Класична музикаe. Денс музикаf. Фолк/народна …

ТЕСТ: КАКОВ ТИП НА ДЕЧКО ТИ ОДГОВАРА СПОРЕД ТВОЈАТА ОМИЛЕНА МУЗИКА? Повеќе...

ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИ ЕДНА ЖЕНА ОТКАКО ЌЕ СТАНЕ МАЈКА ЗА ДА НЕ СЕ „ЗАПОСТАВИ“?

Откако жената ќе стане мајка, многу е важно да пронајде начин да се грижи за себе и да не се „запостави“. Ова не само што ќе и помогне да биде …

ШТО ТРЕБА ДА ПРАВИ ЕДНА ЖЕНА ОТКАКО ЌЕ СТАНЕ МАЈКА ЗА ДА НЕ СЕ „ЗАПОСТАВИ“? Повеќе...

МОЕТО ДЕТЕ Е ЗАВИСНО ОД ГЛЕДАЊЕ ТЕЛЕВИЗИЈА-КАКО ДА ГО ОДУЧАМ?

Зависноста од телевизија кај децата може да биде предизвик, но со неколку стратегии и конзистентност можете да го намалите времето кое вашето дете го поминува пред екранот и да го …

МОЕТО ДЕТЕ Е ЗАВИСНО ОД ГЛЕДАЊЕ ТЕЛЕВИЗИЈА-КАКО ДА ГО ОДУЧАМ? Повеќе...

6 ЗАСТАРЕНИ НАВИКИ НА ПАРИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ

Не мора да бидете експерт во економијата за да знаете дека треба да бидете внимателни со финансиите. Дури и ако вашите заштеди се чуваат во стара банка и не купувате …

6 ЗАСТАРЕНИ НАВИКИ НА ПАРИ ЗА ОТКАЖУВАЊЕ Повеќе...

КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ СТРЕМИТЕ КОН СОВРШЕНСТВО ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ОВДЕ И СЕГА

Во оваа статија, ве советуваме да дадете приоритет на присуството, поврзаноста и автентичноста пред перфекционизмот и зафатеноста. Еве го упатството како да го постигнете тоа. Прегрнете ја несовршеноста и напуштете …

КАКО ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ СТРЕМИТЕ КОН СОВРШЕНСТВО ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ОВДЕ И СЕГА Повеќе...

8 НАВИКИ НА РЕШИТЕЛНИ ЛУЃЕ КОИ СЕКОГАШ ОДАТ НАПРЕД ВО ЖИВОТОТ

Постои јасна разлика помеѓу оние кои се движат низ животот и оние кои немилосрдно одат напред. Ова несовпаѓање се сведува на навиките. Оние кои постојано одат напред имаат развиено специфични …

8 НАВИКИ НА РЕШИТЕЛНИ ЛУЃЕ КОИ СЕКОГАШ ОДАТ НАПРЕД ВО ЖИВОТОТ Повеќе...

10 СОВЕТИ КАКО ДА ЈА ПРОНАЈДЕТЕ ВАШАТА ВНАТРЕШНА СИЛА

Ние нудиме упатства за негување на внатрешна сила , морален интегритет и чувство за цел во вашиот живот. Со прифаќање на овие принципи, можете да тргнете на патување на самооткривање …

10 СОВЕТИ КАКО ДА ЈА ПРОНАЈДЕТЕ ВАШАТА ВНАТРЕШНА СИЛА Повеќе...

КАКО ДА СЕ БОРИТЕ ПРОТИВ ОПАЃАЊЕТО НА КОСАТА ПО ПОРОДУВАЊЕТО?

Погустата, поубава коса е рангирана меѓу првите „несакани ефекти“ на бременоста. Многу идни мајки велат дека во овој период ја имаат најубавата коса во животот. За жал, како и самата …

КАКО ДА СЕ БОРИТЕ ПРОТИВ ОПАЃАЊЕТО НА КОСАТА ПО ПОРОДУВАЊЕТО? Повеќе...