(ВИДЕО) ДАНИЕЛ ТРЕНЧОВСКИ ГО ОСВОИ БАЛКАНОТ СО НЕГОВАТА НОВА ПЕСНА „НЕМА ТЕ“

Македонскиот пејач кој својата музичка кариера успешно ја гради во Франција, Даниел Тренчовски – Дани Лајв неодамна објави нова песна „Нема те“, која веќе достигна одлична гледаност на неговиот You …

(ВИДЕО) ДАНИЕЛ ТРЕНЧОВСКИ ГО ОСВОИ БАЛКАНОТ СО НЕГОВАТА НОВА ПЕСНА „НЕМА ТЕ“ Повеќе...

(ВИДЕО) МАЕСТРАЛНА КОМПОЗИЦИЈА „ПРОШЕТКА ПО ВСЕЛЕНАТА“ ОД ГОРАН МИЦЕВСКИ

Композиторот Горан Мицевски од Битола, познат во јавноста како фронтмен и тромбонист на бендот Brass Brothers, на публиката и подари уште едно дело од неговиот инструментален опус. Инструменталната композиција „Прошетка …

(ВИДЕО) МАЕСТРАЛНА КОМПОЗИЦИЈА „ПРОШЕТКА ПО ВСЕЛЕНАТА“ ОД ГОРАН МИЦЕВСКИ Повеќе...