ХОРОСКОП ЗА ДЕНЕС, 6 ДЕКЕМВРИ

Овен Овој понеделник не се обидувајте да одите пред време. Околностите ќе се развиваат како што треба – само нека се случат. Бик Денеска нема да можете да сметате на …

ХОРОСКОП ЗА ДЕНЕС, 6 ДЕКЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 ДЕКЕМВРИ

ОвенВо текот на овој ден може да доживеете нејасна анксиозност. Не трошете го денот на тоа, туку размислете што би можело да се должи на тоа. Бик Во текот на …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4 ДЕКЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 ДЕКЕМВРИ

Овен Ова е ден кога работите можат да тргнат наопаку. Подгответе дополнителни опции за акција и не очајувајте. Бик На овој ден не е исклучен ризикот од грешка. Проверете го …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 ДЕКЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН Избегнувајте какво било форсирање на деловни промени бидејќи денес не е добар ден за вас. Размислувате за прекин на врската и се обидувате да донесете конечна одлука. Понекогаш не гледате решение. Ве …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1 ДЕКЕМВРИ Повеќе...

ХОРОСКОП ЗА ДЕНЕС, 30 НОЕМВРИ

Овен Во текот на овој ден бидете внимателни, бидејќи може да доведете некого во заблуда без да сакате. Погрижете се другата страна точно да знае што мислите. Бик Не мора …

ХОРОСКОП ЗА ДЕНЕС, 30 НОЕМВРИ Повеќе...

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ

Овен Овој понеделник е добро да се биде покатегоричен. Не подлегнувајте на деструктивните ефекти на сомнежот и недостатокот на храброст. Бик Денот не е погоден за започнување нов бизнис. Вратете …

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 НОЕМВРИ Повеќе...

ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ

ОВЕН Конечно заврши вашиот период на стагнација. Подготвени сте да се посветите на посакуваните деловни промени. Саканата личност ќе ви покаже дека искрено се грижи вашата врска да напредува. Проблеми со видот. БИК …

ХОРОСКОП ЗА 28 НОЕМВРИ Повеќе...