10 ЗНАЦИ КОИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА СТРАДАТЕ ОД КОМПЛЕКСОТ НА „ЖРТВА“

Депресијата е многу реална состојба од која страдаат многу луѓе од различни причини. Исто така може да биде депресивно да се биде околу некој што е негативен на сè, се …

Повеќе...

ПРЕДЛОГ ФИЛМ ЗА ДЕНЕС- „AUDITION“

Впечатливиот контраст меѓу јапонската лирика на почетните сцени и крвавото садистичко финале му дава на овој филм посебен изглед. Филмот претставува еден вид на културен шок за публиката на европските …

Повеќе...