ОМАН- ИСКЛУЧИТЕЛНА ЕГЗОТИКА, ТРАДИЦИОНАЛНА АРАПСКА КУЛТУРА И МИСТИЦИЗАМ

Оман е една од оние дестинации за кои нема да се сетите ако барате нешто вообичаено. Се наоѓа на југоисточниот брег на Арапскиот полуостров и има над 2900 км крајбрежје. …

Повеќе...