3 НАЈКОМПАТИБИЛНИ ПАРОВИ СПОРЕД ХОРОСКОПОТ

Овен и Близнаци

Воздух и Огин, два елемента што управуваат со знаците на Овен и Близнаци, имаат голема потреба еден од друг – исто како и партнерите родени во овие знаци. Покрај тоа, нивната меѓусебна желба не е само физичка, туку и на интелектуално ниво. Таквите партнери се обединети со вроден оптимизам, љубов кон животот и неговите задоволства. Што друго е потребно да се сака и да ужива во секој нов ден заедно?

Девица и Водолија

Родени под овие хороскопски знаци, ѕвездите дадоа општа желба да го трансформираат светот и да управуваат со иднината. Сепак, Девицата и Водолијата го прават тоа на свој начин: ако Девицата е добро запознаена со практични прашања, тогаш Водолијата е секогаш подготвена да истражува нови трендови и да споделува свежи идеи. Доколку се комбинираат овие два таленти, резултатот ќе биде убав тандем, секогаш подготвен за големи достигнувања!

Јарец и БикЗнаци на Земјата кои се обединети, пред сè, од моќната, темелна и сигурна моќ што им е дадена од нивниот роден елемент. Оние кои цврсто „стојат на земјата“ многу полесно може да се разберат едни со други отколку да им ја објаснат својата гледна точка на луѓе со сосема друг карактер – на пример, сонувачи. Партнерите како Јарец и Бик ќе бидат совршено подготвени и ќе можат да одат далеку заедно.