32 ПОРАКИ ЗА ТОЈ ДА СЕ „ЗАГРЕЕ“

Тој е привлечен и не можете да престанете да размислувате за него. Покажете му колку сте заинтригирани и натерајте го да ве посака. Ако му испратите некоја од овие пораки, сигурно ќе го запалите неговиот интерес. 1. Ох, имам проблем … Не можам да престанам да размислувам за тебе.
 2. Пробувам нови градници, но ми треба второ мислење. Дали сакаш да ми помогнеш?
 3. Црни или црвени бикини? Избери и ќе ти ги покажам вечерва.
 4. Само што излегов од бањата и целата сум влажна. Дали сакаш да ми помогнеш да се исушам?
 5. Може ли да појадуваме заедно во кревет?
 6. Се насмевнувам кога ќе добијам порака од тебе.
 7. Јас сум во мојот кревет, ти си во твојот … Еден од нас е на погрешно место.
 8. Ајде да направиме онлајн состанок вечерва. Ветувам дека ќе биде жешко.
 9. На моето голо тело му треба друштво. Мора да направиш нешто во врска со тоа.
 10. Се чувствувам како да ми недостасува нешто. Ти… Меѓу моите нозе.
 11. Кога размислувам за тебе, целосно ја губам контролата.
 12. Ти си искушението во кое сакам да се препуштам.
 13. Синоќа сонував непослушен сон. Погоди која беше главната ѕвезда? Моментално и пишувам…
 14. Досадно ми е. Кажи ми што да правам за да се забавувам.
 15. Погоди што ќе правам со тебе кога ќе те видам.
 16. Да се ​​обложиме дека можам да те натерам да врескаш од задоволство.
 17. Наведи дел од моето тело и ќе ти испратам слика.
 18. Јас сум во кревет како подивено животно. Дали сакаш да се обидеш да ме скротиш?
 19. Ако сакаш да знаеш што правам сега, ќе ти испратам слика.
 20. Се надевам дека си одморен, бидејќи вечерва во кревет ќе биде заморно.
 21. Дали знаеш кој е најерогениот дел од моето тело?
 22. Ако ја вклучиш камерата во моментов, ќе ти се допадне тоа што го гледаш.
 23. Мојот јазик е магичен, дали сакаш да се увериш сам?
 24. Ми недостигаш во кревет … и во мене.
 25. Сигурно си вечерал, но дали сакаш посебен десерт?
 26. Она што ми треба во моментов е храна, сон и секс, освен фактот дека не ми е грижа за првите две.
 27. Кога помислувам на тебе, не можам да престанам да се допирам.
 28. Не можам да го откопчам градникот. Дали сакаш да дојдеш да ми помогнеш?
 29. Во моментов не носам долна облека и размислувам за тебе.
 30. Благодарение на јогата, моето тело е супер флексибилно. Само дојди и ти и лично ќе разбереш за што е способно во креветот.
 31. Ако бевме заедно, што би сакал да правиме?
 32. „Насмевката ми е втората најдобра работа што можам да ја направам со мојата уста“.