7 ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ЈА ПРОНАШЛЕ ВАШАТА ЕРОТСКА СРОДНА ДУША

Присутна е многу страст – Помеѓу вас има огнена страст која е тешко да се опише со зборови, но можете да ја почувствувате.
Сродната душа брзо учи што ви одговара – Комуникацијата меѓу вас е квалитетна, но понекогаш и без неа партнерот може да направи работи за да ви даде целосно задоволство без посебни насоки и објаснувања.
Врската секогаш обезбедува взаемно задоволство – Не случајно ниту еден од вас не е фокусиран на себе. Потрудете се да уживате во себе и едни со други – без себични потреби.
Самиот допир е возбудлив – Бидејќи меѓу вас има особено силна хемија, само неговиот/нејзиниот допир со вас предизвикува искри, предизвикувајќи вашето тело да трне.
Со него сте целосно опуштени – Не чувствувате напнатост бидејќи можете да бидете автентични. Не чувствуваш срам. Се отвораш целосно. Не треба да се преправате или преправате дека сте нешто што не сте.
Не сонувате за другите – Бидејќи сте среќни (и задоволни) во врската со партнерот, не ви треба некој друг да ви прави друштво во мислите. Ниту најубавата личност на светот не може да го извади од памет вашиот партнер, вашата сродна душа.
Се чувствувате безбедно со него – И што е најважно, се чувствувате безбедно со оваа личност, верувајте му и почитувајте го. Знаете дека таа ќе биде тука за вас дури и кога работите ќе станат тешки во врската, па дури и кога нема да има толку време, волја или простор за интимност.