ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЗА КОИ СЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦИ ЌЕ БИДАТ НАЈТЕШКИ

Периодот од септември до ноември ќе биде исклучително тежок за претставниците на следните хороскопски знаци.

Риби

Во животот може да се појават непредвидени околности кои ќе ви ги нарушат сите планови. Може дури и да станете депресивни. Очигледно, судбината одлучи да ги тестира вашите сили на сите фронтови.

Бик

Можно е да доживеете тежок конфликт со саканата личност.Ситуацијата ќе предизвика недостаток на доверба кај вас.Водолија

Водолиите може да имаат сериозни проблеми на работа поради грешка направена порано. Ќе биде исклучително тешко да ја поправите ситуацијата, бидејќи ќе бидете на границата на вашите сили. Астролозите ве советуваат да се подготвите и достоинствено да ги преземете ударите на судбината.