ИЗБЕРЕТЕ КАРТИЧКА И ПРОЧИТАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПОРАКА ЗА СРЕЌА

Носиме 3 интересни картички со симболи, а зад секоја има потврда. Изберете една картичка и прочитајте позитивна потврда за среќен 8 февруари мај 2023 година.

Ако изберам картичка број 1 – го имам она што ми треба за да успеам и ме зајакнуваат моите стравови. Можам да се соочам со секој предизвик и не ми треба потврда од другите за да ја знам мојата вредност.

Ако ја изберам картичката број 2 – нема потреба да бидам опкружен со луѓе кои не ме прават среќен и можам да му покажам на светот дека сум. Ги прифаќам сите мои емоции и заслужувам да се чувствувам добро во моето тело..

Ако ја изберам картичката број 3 – јас сум креаторот на мојот живот и избирам да ја славам секоја победа, без разлика колку е мала. Знам дека ги правам вистинските избори во животот и верувам во моите способности и одлуки.