КАКО ДА ОТКРИЕТЕ ДАЛИ ЖЕНАТА ДОЖИВЕАЛА ОРГАЗАМ?

Јасни знаци на оргазам се грчевите во мускулите, најчесто на вагиналните, што предизвикува чувство како вагината да е потесна. Исто така, може да се појават грчеви во нозете.

Нејзиниот здив станува пократок, а воздишките погласни, но откако ќе го достигне врвот, нејзините воздишки ќе прекинат бидејќи ќе ѝ бидат потребни барем неколку секунди за да си дојде на себе. По оргазмот, поради зголеменото ниво на некои хормони, голем број жени имаат црвенило над градите каде што кожата е најтенка.