КОИ ЧЕТИРИ ХОРОКОПСКИ ЗНАЦИ СЕ НАЈЖЕШКИ ВО КРЕВЕТ?

Без оглед на тоа што секој знак има свои умешности кога станува збор за сексот, овие четири знаци особено се издвојуваат на тоа поле.

Лав

Лавовите не се срамежливи, тие сакаат се да пробаат па немојте да се изненадите ако притоа извадат и камера или фотоапарат. Секогаш се расположени за игра и сакаат да експериментираат во кревет.

Скорпија

Познати се по нивната страсна сексуалност и привлечност. Исто како и Лавовите, сакаат да експериментираат и да фантазираат, па немојте да се изненадите ако ви предложат секс на јавно место.

БлизнациИмаат бујна фантазија, па немојте да се изненадите ако среде бел ден од нив ви пристигне секси фотографија. Подготвени се на секакви секси сценарија во кревет, па со нив никогаш не е досадно.

Девица

Организираните и претерано педантни Девици во кревет се жешки и страсни. Сакаат добра акција и не се срамат тоа да го побараат од партнерот.