(ВИДЕО) МИСТЕРИИ НА ЧЕРНОБИЛ: НАУЧНИЦИТЕ ПО 33 ГОДИНИ УСПЕАЈА ДА ОТКРИЈАТ ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО РАМКИТЕ НА ПОЗНАТИОТ РЕАКТОР 5!

Разорната експлозија што се случи во реакторот 4 на електраната во Чернобил во 1986 година и предизвика нуклеарна катастрофа, сè уште е предмет на истрага. Темниот ентериер во контролната соба …

Повеќе...

ИКОНАТА ОД СЕКСОТ И ГРАДОТ ОДРЖА ДОБРА ЛЕКЦИЈА КАКО ТРЕБА ДА ИЗГЛЕДА ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ !

Кери Бредшо стана икона на многу начини и милиони жени ширум светот се идентификуваат со неа. Таа е „таа девојка од соседството“ која е направена од крв и месо, која …

Повеќе...

(ВИДЕО) ФАРИД ФАРЈАД- ЧОВЕКОТ ШТО ЈА РАСПЛАКА ВИОЛИНАТА

Фарид Фарјад ,персиско потекло, американски државјанин и виртуоз на виолина. Тој е познат како „човекот што ја расплака виолината“ и важи за еден од најдобрите виртуози на виолина во светот. …

Повеќе...