(ВИДЕО) Лиде Лиде направи и емисија на You tube за да го натера Венко да испие кафе со неа

„Еве ја и првата епизода од емисијата „На кафе со Лиде“!Во неа првото кафе со Лиде го испи Кристијан Станковски-Bombakis. Го знаете бе, оној згоден дечко со интересните картони! Оваа …

Повеќе...