МАГИЧНА ПОРАКА ЗА 16 МАЈ, ИЗБЕРЕТЕ КАРТИЧКА ОД СЛИКАТА

Ако ја избравте картичката број 1 – ги негувам моите емоции и имам одговорност за сопствената среќа. Ја пуштам креативната енергија слободно да тече низ моето тело.

Ако ја избравте картичката број 2 – чувствувам почит кон светото тело во кое живее мојата душа. Се отворам за сензуалност и нежност.Ако ја одбравте картичката број 3 – Со секој здив внесувам задоволство и изобилство. Благодарен сум што сум ЈАС.