МАГИЧНА ПОРАКА ЗА 8 МАЈ, ИЗБЕРЕТЕ КАРТИЧКА ОД СЛИКАТА

Ако ја одбравте картичката број 1 – Мојата љубов е драгоцена. Требаше да имам доживотна љубов. Љубовта ми е приоритет.

Ако ја одбравте картичката број 2 – јас сум во мир, знаејќи дека љубовта ми доаѓа природно, јас ширим љубов и таа ми се враќа. Отворен сум за љубов во сите форми.Ако ја одбравте картичката број 3 – ја пуштив љубовта во мојот живот. Се чувствувам опкружен со љубов насекаде. Добивам љубов во изобилство од сите што ќе ги сретнам. Благодарен сум за сета љубов и наклонетост што ја добивам.