НАПРАВЕТЕ САМИ МАСКА ЗА УБАВИ РАЦЕ!

Состојки:
120 мл јогурт
сок од 1 цеден лимон

Во сад убаво измешајте ги состојките. Со добиената смеса намачкајте ги рацете, нежно измасирајте ги и оставете да стои на рацете најмалку 10 минути. Ако го повторувате третманот секој ден, ќе забележите дека природната маска за убави раце ја завршила својата функција и кожата ви е многу помека и понежна од порано.