ОТСТРАНЕТЕ ЈА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЈА ОД ВАШИОТ ДОМ САМО СО ОВИЕ ТРИ СОСТОЈКИ

Домот е местото каде што поминуваме најмногу време и таму треба да се чувствуваме прекрасно.

Понекогаш, сепак, можеме да почувствуваме негативна енергија што прави да се чувствуваме лошо.

Добрата работа е што можете да се ослободите од оваа енергија користејќи многу лесен трик!

Потребни ви се само три состојки:

оцет

солвода

Начин на подготовка:

  1. Истурете ја водата во чаша и додадете малку сол и оцет во неа.
  2. Ставете ја чашата на место во домот каде го поминувате поголемиот дел од вашето време – дневната соба е најдобра.
  3. Оставете ја чашата 24 часа и потоа погледнете како „реагирала“ солта.

Што всушност покажува овој трик и како функционира?

Со векови се верувало дека солта ја прочистува лошата енергија.

Ако солта потоне на дното на вашата чаша, таа успешно ја апсорбирала сета негативна енергија во куќата.

Веднаш ќе се чувствувате многу подобро, посмирено и поенергично.