ОВИЕ 4 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ НЕ ПРОСТУВААТ

Компромисите не се единствениот клуч за успешна врска. Но, не секој е подготвен да се согласи на компромис. Еве кои хороскопски знаци не се грижат за чувствата на другите и никогаш не им ги простуваат грешките.

Бик
Бикот е неверојатно бескомпромисен, што може да биде добро во некои ситуации. Но, во повеќето случаи, оваа одлика на неговиот карактер носи само негативни страни.

Овој знак дефинитивно не знае како да прости. Тој се одликува со неговата крајно опсесивна злоба.

Бикот е многу себична личност која се грижи само за сопствениот живот, а проблемите на другите се неважни за него.

Вага
Вагите сметаат дека во тешки моменти треба да се грижат за себе – ова е совршен начин да се заштити нивната приватност и да не изгледаат како слаби и ранливи луѓе. Затоа, ако луѓето околу нив бараат помош, Вагите се прават дека не ги слушаат.

Понекогаш претставниците на овој знак можат да бидат ужасно навредени и да акумулираат лутина долго време дури и без да се обидат да гледаат на работите од гледна точка на другите.Скорпија
Скорпијата е дефинитивно најстрашниот знак, особено кога е лут. Ако некој им се обрати за помош или побара да влезе во нечија позиција, Скорпијата најверојатно ќе одбие, криејќи се зад маската на неговата постојана мистерија и недостапност.

Таквата недоверба, студенило и тајност само ги оддалечуваат другите од Скорпијата.

Јарец
Лицето со најмалку „резерва“ за прошка и разбирање е во знакот на Јарец. Тој тврдоглаво оди напред и ги слави своите победи со себе. Овој знак се обидува да се однесува кон сите подеднакво. Но, кога ситуацијата бара дури и најмало изразување на емпатија, Јарецот преминува во режим на рамнодушност.

Тоа е крајно непомирлив знак. Неговото однесување е скоро секогаш во стилот „вие сте виновни“.