ОВИЕ СЕ СРЕЌНИТЕ ДАТУМИ ВО АВГУСТ: ДОНЕСУВААТ МОЖНОСТ ЗА НАПРЕДУВАЊЕ И ГОЛЕМИ ЖИВОТНИ ПРОМЕНИ!

Во текот на овие денови, ѕвездите ќе бидат максималнао наклонети. Искористете го тоа!

Според астрологијата, за да се утврдат поволни и неповолни денови во одреден временски период, најдобро е да се следи лунарниот календар во кој се откриваат фазите на Месечината, како и влијанието на лунарната енергија врз нашите животи. Дали одреден ден ќе биде позитивен или негативен, зависи од положбата на Месечината, нејзината фаза, како и од хороскопскиот знак во кој се наоѓа во тој период.

Откриваме кои денови во август ќе бидат најсреќни според лунарниот календар:

3 август – Месечината во Близнаци

Ова е денот кога ќе престанете да играте улога на жртва и ќе започнете да верувате во себе. Ќе разберете како да го уништите старото и да создадете нешто ново во вашиот живот. Поволен ден е за прифаќање на сопствената природа каква што е, но и за борба против предизвиците затоа што ќе имаме неверојатна сила.

7 август – Месечината во Лав

Ова е денот кога светлината се внесува во сите сфери на животот, момент на мир и просперитет. Расчистувањето на кармата и правењето добри дела е клучно за овој ден со цел да се ослободите од кармичките долгови од минатото.

14 август – Месечината во ШкорпијаКомуникацијата е клучна на овој ден, и вашите зборови ќе имаат голема моќ. Ве чека пријатно прераскажување на настаните на работа затоа што ќе имате креативна енергија на завидно ниво. Вие сте дружељубиви, комуникативни и точно знаете што да кажете. Затоа овој ден е фантастичен за преговори, договори и потпишување важни договори.

19 август – Месечината во Јарец

Можно е да се исполнат две слични природи кои силно се привлекуваат едни со други. Идеален ден за поврзување со сродна душа. Интуицијата ќе се зајакне, и тие духовно и емоционално ќе го преземат водството пред материјалот. Ќе бидете благодарни и ќе имате зголемено разбирање, па затоа може да има подобрување во односите од минатото.

23 август – Месечината во Риби

Прекрасен момент да ја ослободите напнатоста и да се подготвите за добриот одмор што ви е неопходен. Секој настан ќе биде пријатен, врските во совршен ред и ќе имате чувство дека конечно сте воспоставиле хармонија во вашиот живот.