ПОГРЕШНИ НАЧИНИ ДА ЗАВЕДЕТЕ МАЖ

Погледнете кои се петте најчести грешки што ги прават жените кога се обидуваат да го привлечат вниманието на мажот што им се допаѓа.

Премногу козметика

Хајлајтер, пудра за фиксирање на руменило, екстензии за коса и нокти – сето ова ќе ви помогне да изгледате одлично. Особено на селфи фотографии. Ако одите на состанок со маж што ви се допаѓа, подобро е да користите минимум декоративна козметика, бидејќи порано или подоцна вашиот избран ќе ве види без шминка. И можеби … тој ќе биде многу изненаден (непријатен). Во различни студии, мажите постојано признаа дека се плашат од жени со „маска“ на лицето и ја ценат природната убавина. Покрај тоа, младите се жалат дека во реалноста девојчињата воопшто не изгледаат како што изгледаат на социјалните мрежи, и тоа многу ги разочарува.

Зборувате за други мажи

Немојте да мислите дека мажите ќе сакаат да ве освојат затоа што имаат огромен број ривали – токму спротивното. Според силната половина на човештвото, присуството на конкуренти ја обесхрабрува секоја желба да се бори за вниманието на девојката што му се допаѓа. Бидејќи во оваа „борба“, во секој случај, нема да може да ја избегне споредбата и тоа никому не му се допаѓа.Се однесуваш како дете

Жената која зборува со тенок глас и користи фрази за намалување во секоја реченица, всушност не ги привлекува мажите. Повеќето момчиња сеуште сонуваат да запознаат секси заводничка, а не девојка која разговара со нив како маче или едногодишно бебе. Мажите кои сакаат да запознаат вистински партнер и пријател, а не маќеа или дете во женска форма, сигурно ќе бидат разочарани од таквото однесување.

Секогаш се согласувате со него и не покажувате карактер

Сите ние сакаме да најдеме личност со карактер, харизма, сопствено мислење, која има цели и хоби и го прави она што го сака. Не смееме да заборавиме дека сите сме различни и мора да бидеме сакани, заедно со добрите и лошите страни. Другото не е љубов. Затоа е добро да имате сопствено мислење, а не да се согласувате со партнерот за се што ќе каже. Покажете карактер – им се допаѓа на мажите!