ШТО ИМ СЕ ДОПАЃА НА МАЖИТЕ КАЈ ЖЕНИТЕ ОСВЕН ИЗГЛЕДОТ

Секоја девојка верува дека убавината ќе го привлече машкото внимание. Но, ова не е точно. Мажите не гледаат само на прекрасниот изглед, туку бараат нешто и под него. Еве список на работи што мажите ги сметаат за најважни:

 1. Насмевнете се

Насмевката ја прави секоја жена поубава, а мажот околу неа се чувствува многу попријатно.

 1. Вештини за готвење

Кулинарски вештини се најбрзиот начин жената да го достигне машкото срце!

 1. Разиграност

Понекогаш е многу важно да престанете да бидете сериозни и само да се опуштите.

 1. Долга и невнимателно пуштена коса

Овој тип на коса е секогаш поврзана со младоста, сексапилот и доброто здравје.

 1. Загриженост

Секој маж потсвесно ја бара својата мајка во жената и очекува љубов и грижа за да се чувствува среќен.

 1. Да се ​​биде природен и реален

Вистинска жена никогаш нема да се обиде да имитира некого или да се однесува вештачки.

 1. Заоблени бутови

Заоблените бутови се поврзани со плодноста и здравјето. Потсвесно, секој маж ја гледа во жената покрај себе мајката на неговите идни деца.

 1. Љубезност

Само добра и љубезна жена може да го разбере мажот до неа и да го поддржува кога ќе му треба. 1. Да има своја индивидуалност

Жената треба да има свои интереси и идентитет, а не само да се дружи како половина на нејзиниот сопруг.

 1. Висок глас

Според психолозите, високиот глас ја прави жената да изгледа поубаво и помладо.

 1. Да може да прави компромиси

Многу е тешко да се комуницира со луѓе кои секогаш се сметаат за правилни.

 1. Мајчински инстинкт

Пред сè, секоја жена е создадена да биде мајка и добро да се грижи за децата.

 1. Црвени усни

Црвените усни се поврзани со страст и возбуда.

 1. Смисла за хумор

Жената треба да може да се смее на шегите на мажот и да го подигне расположението кога е во депресија.

 1. Уживајте во животот

Никој не сака партнер кој постојано се жали, нели?