СИГНАЛИ КОИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА ВАШИОТ ПАРТНЕР ЖАЛИ ШТО ВЕ ИЗНЕВЕРИЛ…

Тој презема одговорност

Ако се чувствува виновен, но се брани и се правда, тоа значи дека се срами само затоа што е фатен. Но, ако ја презеде одговорноста за своите постапки и започна да прави се за да ве држи покрај себе, тоа значи дека навистина жали што ве изневери, велат експертите за врска.

Тој ја раскинува врската со личноста со која ве изневери

Тој ќе одлучи на овој чекор, ако разјасни со себе дека навистина сака да биде со вас. Тој не е подготвен да ве изгуби и смета дека е бесмислено да жртвувате љубов заради авантура.

Ќе побара помош

Ситуацијата по измама е многу тешка и напната и често партнерите бараат помош од професионалец. Ако покаже подготвеност за ваков чекор, покажува дека некаде се покајал.Тој ги одржува своите ветувања

Ако му кажевте дека мора да направи список на работи и почитува сè што ќе побарате за да ви докаже дека навистина ве сака, и дека е подготвен да го стори тоа, знајте дека е искрено посветен на вас.

Мажите кои не жалат за изневерување, не сакаат да се обидат да ја докажат својата љубов.