ТЕСТ: ДАЛИ САКАТЕ УДОБНОСТ ИЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА РИЗИКУВАТЕ?

Ако сте виделе столбови на сликата…
Ова може да изгледа претерано, но е сигнал дека сакате удобност и сигурност. Веројатно нема да ги постигнете големите работи што ги сакате од животот ако не можете да се ослободите од решетките кои сте ги поставиле. Излезете надвор од вашата комфорна зона и пробајте нови работи. Тоа е исто така знак дека сте премногу фокусирани на вашите соништа и недоволно на работата.

Ако сте виделе мажи меѓу столбовите …
Тоа значи дека сте слободни и подготвени да продолжите напред од местото каде што сте во секое време. Животот не ви е досаден. Всушност, тој е полн со неверојатни луѓе и работи. Чувствителни сте и љубезни, но внимавајте да не го поминете целиот живот во лебдење. Бидете подготвени да се смирите кога ќе дојде време.