ТЕСТ: ПРВОТО НЕШТО ШТО ЌЕ ГО ВИДИТЕ НА СЛИКАТА ОТКРИВА ШТО ВИ ПРЕЧИ ДА ЉУБИТЕ

Брадест човек
Ако најпрво видовте брадест човек, тоа значи дека вашите претходни проблеми во љубовта ве спречуваат повторно да сакате. Вие секоја неуспешна врска ја гледате како важна лекција за учење. Иако ова е точно, премногу сте се „заглавиле“ во некои лекции, па се плашите да ризикувате. Не секоја љубов предизвикува болка. Ако сакате да имате стабилен и долгорочен однос, треба да го отворите срцето за љубов и да научите да ризикувате.

Две птици
Ако прво видовте две птици, вашите нереални очекувања ве спречуваат да уживате во љубовта. Се разбира, сите имаме некои принципи и очекувања, но не треба да претерувате затоа што никој не е совршен. Ако сте премногу фокусирани на идеалното, ќе пропуштите многу можности да ја пронајдете вистинската љубов во реалноста.

Планини
Ако најпрво видовте планини, тоа значи дека се плашите од емоционална блискост. Ако сакате да ја запознаете љубовта мора да знаете дека треба почесто да им дозволувате пристап на луѓето во вашето срце. Во минатото сте биле повредени толку лошо што се плашите од љубовта и сте станале премногу сомнителни. Нормално е да се плашите и да не брзате, но ако сакате да доживеете вистинска љубов, ќе мора да ја разгорите вашата душа.