ТЕСТ: ПРВОТО НЕШТО ШТО ЌЕ ГО ВИДИТЕ ПОКАЖУВА КОЛКУ СТЕ РОМАНТИЧНИ

Има два типа на луѓе: оние кои ја разбираат романтиката и оние кои немаат поим како функционираат работите. Ако се сметате себеси за романтична личност, најверојатно ја сакате оваа ваша особина. Ако не сте романтичар, веројатно едноставно не дозволувате романса околу вас! Можеби мислите дека сте прилично јасни за тоа колку сте романтични, но луѓето во вашиот живот можеби не се согласуваат. Еден начин да одредите дали сте романтичар или не е да го направите овој брз тест заснован на оптичка илузија. Со помош на овој едноставен визуелен тест, за неколку секунди можете да дознаете колку вашата душа е отворена за романса. Само погледнете ја оптичката илузија подолу и видете што прво ќе забележите. Потоа прочитајте под сликата што кажува за вас првото нешто што ви паднало во очи.

Резултати:
Момче
Ако прво сте го виделе момчето, луѓето мислат дека сте детски фасцинирани од сите романтични работи, дури и ако не сакате да го признаете тоа. Иако можеби се замислувате како некој кој е исклучително мек и романтичен, оние околу вас мислат дека имате длабока инфантилна желба да го доживеете вашиот среќен крај од бајките.

Девојка
Ако девојката била првото нешто што ви паднало во око, луѓето околу вас мислат дека сте опседнати со љубов и романтика. Вие не сте личност која се срами од вашата романтична страна, но понекогаш тоа може да ги измами луѓето да мислат дека ништо друго не е во ваш интерес.

Череп
Ако прво го забележавте черепот, луѓето мислат дека не сакате да губите време, енергија и труд на работи како „романтика“. Оние околу вас ве доживуваат како интелигентна и реална личност и по дифолт претпоставуваат дека не сте склони да се занимавате со работи кои просечниот човек би ги нарекол „самоволни“. Вистината е дека имате мека точка за романса кога сè е направено со вкус. Вие сте на мислење дека тоа се строго интимни лични работи. Во исто време, се грижите дека ако луѓето ја откријат вашата тајна, ќе го променат односот кон вас.