ТЕСТ: ТРИ СОНЦА ОТКРИВААТ ШТО ТРЕБА ДА ПРОМЕНИТЕ ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

Сонце 1

Можно е пред вас да се појават сложени ситуации кои емотивно ќе ве исцрпат. Но, оваа напнатост може да доведе до некои позитивни случувања. Како што ќе се одвиваат работите во текот на следните неколку недели, бидете паметни и учете од вашите грешки. Со текот на времето, ова искуство ќе ви се најде.

Сонце 2

Одредени области од вашиот живот се надвор од рамнотежа. Ова може да се однесува на вашата исхрана, работа, врски. Тоа може да биде диета, здрава рутина, работа… Добро е да застанете за момент и да размислите како го распределувате времето. Запрашајте се на што трошите најголем дел од вашата енергија.Дали некои ситни работи ве спречуваат да ги постигнете вашите цели? А можеби барате изговор за ова или она, како да не вежбате, да не се храните поздраво, да не ги прегледате оние контакти кои ве мачат.

Сонце 3

Може да се каже дека сте личност која секогаш сочувствува со потребите на другите. Вашата емотивност се фокусира на туѓите проблеми и често заборавате на себе. Затоа е важно да поставите некои граници. Многу често не сфаќаме како ја даваме нашата енергија и како таа нè попречува. Размислете за себе, за вашите желби.