(ВИДЕО) КАКО ДА ГИ БОЈАДИСАТЕ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ЈАЈЦА НА ПРИРОДЕН НАЧИН?

Постојат природни начини за да ги бојадисате јајцата за Велигден, а голем дел од намирниците кои се користат притоа, веќе се наоѓаат во вашата кујна.