(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАЈСТРАШНИОТ БАЗЕН ВО СВЕТОТ

Вo принцип, лежерното пливање во базен не се смета за екстремно искуство, но во овој случај е токму тоа. „Базенот на небото“ се наоѓа во кулата Market Square во Хјустон, Тексас. Се наоѓа на 42 кат од облакодерот и погледот од него не е за оние со слабо срце. Доколку сте храбри и сакате да пливате во небесниот базен, можете да видите што ве очекува во ова видео: