(ВИДЕО) ТАТКО СИ ЈА СНИМИЛ ЌЕРКАТА КАКО РАСТЕ ОД 0-18 ГОДИНИ

Франс Хофмајстер е режисер и уметник од Утрехт, Холандија. За 18 години, секоја недела, тој ја снимал својата ќерка Лоте за да може да и го направи најневеројатниот подарок за нејзиното полнолетство – трогателно видео што го доловува нејзиното детство …
Сите видеа биле снимени во ист стил – нефилтрирани со прилагодувања или дополнителна шминка. Погледнете го неговото видео и погледнете како Лоте се претвора од бебе во возрасна дама за само 5 минути: