ЗАБАВЕН ТЕСТ: КАКОВ Е ВАШИОТ КАРАКТЕР?

Прашање 1: Кое место би го избрале за патување?
A. На егзотичен остров
B. Во старо планинско село
C. Во луксузен хотел во град

Прашање 2: Каков филм сакате да гледате во моментов?
A. Акција и авантура
B. Драма и емоции
C. Комедија и смеење

Прашање 3: Вашиот омилен вид на музика е?
A. Рок
B. Класична
C. Поп

Прашање 4: Која супермоќ би сакале да ја имате?
A. Невидливост
B. Временско патување
C. Способност за летање

Прашање 5: Кое животно најдобро ја опишува вашата личност?
A. Орел – смел
B. Волк – интелигентен и социјален
C. Мачка – независна и интелигентнаРезултати:

Ако најмногу сте одговориле под A: Вие сте спонтани и сакате акција и авантури во животот.

Ако најмногу сте одговориле под B: Вие сте емоционални и интелектуални луѓе кои ценат длабоки односи и изразување на чувства.

Ако најмногу сте одговориле под C: Вие сте стилски и практични луѓе кои сакаат удобност и елеганција во животот.