ЗАБАВЕН ТЕСТ: ШТО ВИДОВТЕ НАЈПРВО НА СЛИКАТА?

Оваа слика ја покажува вашата перцепција кон светот.

ЛИЦА:
Ако прво ги забележавте лицата вие сте под влијание од надворешни стимули и сте екстроверт. Подобро е да се опкружите со луѓе кои се позитивни и кои ве поддржуваат наместо со луѓе кои постојано ве критикуваат.

СВЕЌНИК
Вие сте интроверт и можете да станете многу успешни ако ги надминете вашите грижи.