ЗОШТО Е ЛЕСНО ДА СЕ ЗАЉУБИТЕ ВО ЖЕНА ВАГА

Жената родена под знакот на Вага има шармантна насмевка. Со неа ги плени претставниците на спротивниот пол. Не е тешко да се заљубите во неа, бидејќи на првиот состанок се чувствувате пријатно, без непријатни паузи во разговорите. Со неа, настаните се случуваат многу природно.

Жената Вага има силна харизма, не се мачи да биде во непозната средина и да разговара со луѓе што не ги познава.

Таа е љубезна и грижлива, и почесто прво размислува за доброто на другите отколку за своето. Не е тешко да се заљубиш во неа затоа што секогаш го поддржува својот партнер. На крајот од денот ќе покаже интерес за тоа како ви поминал денот, ќе се обиде да ве слуша и да ве утеши.

Жената Вага е дипломат, дури и во нејзината врска, кога има сложени конфликтни ситуации. Таа не се бори, туку бара решение.

Нејзината генијалност е импресивна. Интересно, забавно, никогаш не е досадно. Таа е добра во планирањето забава, патувања, нејзините организациски вештини и помагаат да се грижи максимално за удобноста на своите сакани.Друга работа што ги тера мажите брзо да се заљубат во оваа жена е нејзиниот интелект. Вагите се познати по тоа што се интелигентни и постојано ќе ве предизвикуваат со интересни теми, со немилосрдна желба да стекнете ново знаење.

Жената Вага е најдобрата пријателка на нејзиниот партнер. Нејзината љубовна врска започнува со силно пријателство кое поставува цврста основа за долга врска.

Во кревет, кога е со вистинскиот партнер, нема да се двоуми да експериментира, слободно да зборува за своите желби.

Фер, лојална, посветена и тактична. Подготвена е да го даде својот живот за партнерот што го избрала.