3 ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОИ ПРАВАТ НАЈМНОГУ ДРАМА

Сите различно го третираме она што се случува околу нас – некои се рамнодушни, некои молчат и патат, знаејќи дека не можат многу да променат, а некои претеруваат сè, гледаат што нема, ги претставуваат своите проблеми како најголеми. Еве кои хороскопски знаци најмногу сакаат да прават драма :

Рак

Раковите имаат тенденција да земат предвид буквално сè – секој збор и секоја постапка на луѓето околу нив. Тие гледаат на секоја ситница и ситуација како под лупа , давајќи и ги оние квалитети што таа ги немаше на почетокот. Како резултат на тоа, настанот или изјавата добива нови детали, како топка која станува поголема во снегот. Кога некој ќе им каже да претеруваат, тие сериозно се навредуваат.

Лав

Лавовите прават сè помпезно , а нивниот однос кон она што се случува околу нив не е исклучок. Штом се посомневаат дека некој од нивна близина сака да ги навреди, дури и ако тоа на почетокот не е вистина, тие го преувеличуваат значењето на оваа намера и почнуваат да подготвуваат одмазда. Подоцна најверојатно нема да се извини за своето однесување.Скорпија

Кога ќе се соочат со неволја или проблем, Скорпиите веднаш брзаат на работа – смислуваат сценарија, секое е пострашно од претходното, извлекуваат неочекувани заклучоци од навидум безопасни зборови и постапки. Ако се случи инцидент во градината, тие можат да одат до крајности без да се откажат.