ДАЛИ ВАШИОТ ПАРТНЕР ГЛУМИ ДЕКА Е ЗАЉУБЕН ВО ВАС!

Како треба да се позиционирате во такви врски и дали воопшто треба да останете во нив? Ова прашање им пречи на многу луѓе, кои не се сигурни во верноста и љубовта на партнерот.Сепак, постојат некои знаци кои можат да ви откријат дали вашата врска има иднина. Дознајте повеќе за трите такви знаци во следните редови…

Вашиот партнер ви објавува љубов на социјалните мрежи, а во реалноста е ладен!

Објавувањето заеднички фотографии на Инстаграм не мора да ја покажува посветеноста на вашиот партнер кон вас, туку неговата несигурност и потребата да се покаже пред другите луѓе во најдобро светло. Ако ви недостасуваат такви знаци на внимание кога сте сами со вашиот партнер, а тој ви ги нуди само преку Интернет или кога сте во друштво на пријатели, треба да се запрашате далие вашата врска е розово како што мислевте досега .

Не прави долгорочни плановиВо случај единствениот заеднички план што го правите со партнерот да е поврзан со вашиот следен одмор или одење во ресторан, тоа е знак дека тој не размислува многу за иднината со вас и ја гледа вашата романса како нешто што ќе заврши порано или подоцна. Можеби не е соодветно да разговарате за бракот и семејството веднаш по влегувањето во врска со нова личност, но ако и по неколку години откривање на оваа тема тие уште не се на тапет, вашата врска веројатно нема иднина.

Вашиот партнер премногу често се навраќа на неговата поранешна љубов

Многу луѓе жалат за крајот на нивните претходни романси, но тоа не значи дека е добро да зборувате за истото нон-стоп со вашиот сегашен партнер. Тие само сигнализираат дека не го преболеле својот поранешен партнер, што открива дека не се 100% посветени на личноста со која моментално се во врска. Нема смисла да го молите вашиот партнер повеќе да не зборува за неговата стара љубов, бидејќи самиот факт дека треба да зборува за тоа покажува дека тој се уште не е подготвен да се поврзе со вас.