ФРАЗИ ШТО ЌЕ ГО НАПРАВАТ ДА СЕ НАЕЖИ ОД ЉУБОВ

Дали сакате да го направите вашиот сопруг среќен? Можете да му дадете изненадување или оригинален подарок. Или можете само да му кажете некои работи што ќе го натераат да се наежи!

Секогаш си првото и последното нешто во моето срце. Без разлика каде одам или што правам, мислам на тебе.

Поради тебе, јас се смеам малку посилно, плачам малку помалку и се смеам многу повеќе.

Не сакам никој друг да го има твоето срце, да ги бакнува усните или да биде во твоите раце, бидејќи ова е само мое место.

Со тебе, ги чувствувам сите овие чувства за кои луѓето пишуваат романи.

Пред да те запознаам, никогаш не знаев како е да можеш да гледаш некого и да се смееш без причина.

Мојата љубов кон тебе нема длабочина; нејзините граници постојано се шират.

Се заљубив во начинот на кој ме допре без да ги користиш рацете.

Сакам да се разбудам во 2 наутро, да се свртам кон тебе, да го видам твоето лице и да знам дека сум токму таму каде што треба да бидам.

Сакам да го поминам остатокот од животот со тебе. Јас сум само толку заљубена во тебе.

Ми го украде срцето, но ќе ти дозволам да го чуваш.

Кога го слушам моето срце, ти го шепоти името.Само ти можеш да ми го дадеш ова чувство – што ме тера да летам.

Никој друг не ми беше на ум откако те запознав.

Не сакам да ги затворам очите, не сакам да заспијам затоа што ќе ми недостасуваш, драги, и не сакам да пропуштам секунда од оваа љубов.

Само ти можеш да ме насмееш после лош ден.

Ти си мојата искра во темнината.

Пред да дојдеш во мојот живот, никогаш не разбрав како се чувствува вистинската љубов.

Јас можам без се, но не можам без тебе!

Ти си причината што повторно се смеам.

Љубовта ја разбира љубовта; нема потреба да се зборува.

Нема зборови со кои можам да ја опишам мојата љубов кон тебе. Види ја во моите очи!