(ГАЛЕРИЈА) ЦЕЛОСЕН НЕУСПЕХ: РЕШЕНИЈА ЗА ДИЗАЈН КОИ СЕ ЕДНОСТАВНО КАТАСТРОФАЛНИ

Урбаната инфраструктура е дизајнирана да ни го олесни и подобри животот. Но, постојат моменти кога решенијата се целосно неуспешни. Така, креациите се појавуваат во градовите, чија структура се противи на секоја логика и доста често дури изгледа апсурдно. Денес ќе ви покажеме токму такви апсурдни грешки во дизајнот во делот за урбана инфраструктура.