КАКО ДА НАПРАВИТЕ ЉУБОВНА МАГИЈА

Љубовните магии се одличен начин за зајакнување на врските меѓу љубовниците . Овие магии можете да ги правите дома со вообичаени предмети за домаќинството. Има дури и магии кои работат без никакви состојки! Сепак, важно е вашата намера да биде добра.

Што е љубовна магија

Љубовните магии можат да зближат двајца странци или да помогнат на парот да ја зајакне својата врска. Можете да користите одредени магии за да пронајдете нов љубовник или да го вратите вашиот поранешен партнер кај вас. Сепак, магијата не значи дека вашиот поранешен автоматски ќе сака да стапи во контакт со вас. Ова едноставно ќе ја намали негативната енергија меѓу вас и ќе остави простор за помирување.

Истото правило важи и кога барате нов љубовник. Магијата не може да присили двајца луѓе заедно или да создаде привлечност што не постои. Тоа може да помогне само да се зајакнат веќе постоечките односи.

Магија со тегла со медСо векови, вештерките користеле бакар во нивните магични магии. Медот е сладок, па поттикнува двајца луѓе да бидат слатки еден кон друг. За да ја направите магијата, потребен ви е само бакар, парче хартија, молив и свеќа.

  1. Напишете ги вашите имиња

Започнете со пишување на името на вашата љубов три пати на хартија. Потоа свртете ја хартијата деведесет степени и напишете го вашето име три пати. Погрижете се вашето име да се преклопува со името на вашиот сакан. Сега фокусирајте се на она што сакате да го постигнете со вашата љубовна магија. Напишете ја вашата желба околу вашите имиња без да го кревате моливот од хартијата.

  1. Имињата ставете ги во тегла

Кога ќе завршите, ставете ја хартијата во тегла полна со мед. Потоа изговорете ја оваа интонација: „Како што е овој мед сладок, така ќе биде и со мене“. Откако ќе го излижете медот од прстите, затворете ја теглата со хартијата внатре.

  1. Запали свеќа

На крајот, запалете свеќа на врвот на теглата. Погрижете се да изберете боја која одговара на она што сакате да го постигнете. Користете црвена боја за страсна љубов, розова за општа љубов, кафеава за деловни цели и бела за општи цели. Откако свеќата ќе изгори, чувајте ја на тајно место. Потоа запалете нова свеќа секоја недела во истиот ден.