ЉУБОВТА Е ТАА СВЕТЛИНА ШТО ЈА БАРАШ СО НАДЕЖ ВО ТЕМНИНАТА

Постои сила на земјата која навистина може да прави чуда. Тоа ни дава храброст да одиме напред, нè тера да веруваме во доброто и да се насмееме токму така. Оваа моќ се нарекува „ЉУБОВ“.

А ако веќе сте ја нашле вашата сродна душа, ако сте ја почувствувале магијата на вистинската љубов, тогаш знаете дека таа навистина дава крилја.

Кога сте во најлошото, кога се чувствувате осамено, љубовта ќе ве спаси, ќе ве прегрне и ќе знаете дека некому многу му значите.

Кога сте уморни, кога немате желба да правите ништо, љубовта ќе ви ја загрее супата, ќе ви го направи омилениот чај и ќе седне мирно до вас. Само за да бидете сигурни дека сте во ред.

И кога е најтемно, кога не можете да видите излез и кога ви е тешко, љубовта е светлината што ви треба за да се чувствувате безбедно, заштитено, среќно.Љубовта е сила која им е потребна и на најсилните. Без неа животот останува сив и студен.

И секој човек на овој свет заслужува ЉУБОВ!