МЕСЕЦОТ НА РАЃАЊЕ КАЖУВА МНОГУ ЗА МАЖИТЕ

 1. Маж роден во јануари: Мажите родени во јануари имаат неверојатно силна волја. Тие се природни лидери со неверојатни аналитички вештини. На таков човек може да му се верува, бидејќи е директен и не знае да лаже.
 2. Маж роден во февруари: Овие мажи се и силни и чувствителни. Иако се загрижени за својата иднина, тие размислуваат брзо и донесуваат одлуки со молскавична брзина. Знаат како да заработат за живот.
 3. Маж роден во март: Маж роден во март секогаш се стреми кон најдоброто. Има добро развиен интелект. Не сака авантури, но ако е вешто мотивиран, нема да му пречи да ги прошири своите ставови и искуства.
 4. Маж роден во април: Мажите родени во април се карактеризираат со добрина, трудољубливост и внимание на деталите. Тие си поставија сериозни цели и порано или подоцна ги постигнуваат.
 5. Маж роден во мај: Човек роден во мај размислува и дејствува брзо. Има само еден проблем: најмал неуспех, и тој може да го загуби целиот ентузијазам за каузата. Во исто време, тие можат да се смеат на нивните грешки и се лојални на критики.
 6. Маж роден во јуни: Мажите родени во јуни не придаваат големо значење на мислењата на другите. Тие ги знаат своите предности и не им треба потврда на личните вредности од другите. Од истата причина, тие ретко се лутат и не знаат што е завист.
 7. Маж роден во јули: Родените во јули се многу мирни по природа. Овие мажи ги привлекуваат врски во кои партнерите можат да растат и да се развиваат заедно.
 8. Маж роден во август: Овие мажи се примерни сопрузи и одлични партнери. Тие само ги обожаваат своите деца и им ја даваат целата своја љубов. Обично таквите мажи се обучени до тој степен, тие мразат рутина.
 9. Маж роден во септември: Мажите родени во септември се стремат да бидат пример за другите, особено семејството и пријателите. Тие се друштвени, и во тешки ситуации секогаш го слушаат својот внатрешен глас.
 10. Маж роден во октомври: Размислуваат со глава, а не со срце. Понекогаш им е тешко да се фокусираат. Сепак, тие се искрени во своите емоции и лојални.
 11. Човек роден во ноември: Луѓето често ги користат следниве зборови за да ги опишат мажите родени во ноември: флексибилност, сериозност и предвидливост.
 12. Маж роден во декември: Овие мажи се напорни, но позитивни и снаодливи. Монотонијата им е како смрт. Тие копнеат да постигнат висок статус во општеството и сакаат да се изразуваат креативно. Парите ретко се проблем за овие луѓе, бидејќи тие имаат многу вештини што ги нудат на светот.