НАЈСРЕЌНИТЕ ДЕНОВИ ВО ЈАНУАРИ 2022 ГОДИНА

Она што доаѓа со јануари 2022 година е секако многу позитивна енергија, а поради налетот на овие позитивни емоции ќе се чувствувате многу подобро и поенергично да правите работи кои целосно ќе ве поттикнат и ќе ве мотивираат да продолжите во правец на остварување на вашите соништа. се оствари.

Во првиот месец од 2022 година, искористете ги датумите кои се незаборавни за оние кои ќе донесат правилни и промислени одлуки на тој ден. Затоа тргнете по патот кон исполнување на вашите желби.

18 јануари е датумот кој го означува крајот на ретроградното движење на Уран

овој ден сите ќе можете да се ослободите од негативните емоции кои се насобрале во вас. Така ќе се ослободите од стравовите и несигурноста и ќе бидете подготвени да и се посветите на иднината.

24 јануари е денот кога Марс се претвора во знакот Јарец

Она што го носи оваа позиција на планетата е стабилизација на финансиски план, а многумина од вас ќе можат многу полесно да излезат од зоната на удобност и да се осмелат да го направат тоа. Финансиската стабилност само ќе ви даде многу повеќе храброст.

29 јануари – Крај на ретроградното движење на ВенераКога оваа планета ќе почне директно да се движи, ќе донесе многу придобивки. Сè ќе биде исполнето со романтична енергија и сето тоа ќе има огромно позитивно влијание врз вас, не само на овој датум туку и во текот на целата година.

30 јануари е датумот кога Месечината ќе биде во фаза на опаѓање во Јарец

Оваа позиција на Месечината, чие растојание од нас ќе биде сведено на минимум, ќе донесе многу деловна енергија. Ќе бидете многу продуктивни и ќе се осмелите да се посветите на остварување на големите соништа, планови и амбиции.