ЗА ОВИЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЛЕТОВО ЌЕ БИДЕ ПЕКОЛ, НО ЉУБОВТА ЌЕ ЈА НАЈДАТ ВО ЕСЕН

Вага

Пресвртната точка ќе дојде на почетокот на септември. Можеби Вагите ќе ја прекинат врската која им донесе само проблеми и разочарувања. Време е да се ослободите од токсичните емотивни обрасци. Сепак, тие нема да бидат долго сами – наесен во нивните срца ќе се појави нова љубовна искра.

Скорпија

Скорпиите ќе запознаат некого на забава или прослава. Можно е чувствата да се појават на прв поглед. Ова е некој што можете да го препознаете во толпата, некој што ќе ви го украде срцето по првиот разговор. Предадете се на љубовта!

ЛавЛавовите треба да престанат да ги гледаат сите што ќе ги сретнат како предмет на обожување. Ѕвездите ве советуваат да се опуштите и да отидете во морето на љубовта, а самата судбина ќе ви ја даде вистинската личност. Ова не е далеку, само верувајте дека вашата средба ќе се случи.

Риба

Ќе имате нов поглед на луѓето околу вас, како и поинаква перспектива кога станува збор за љубовта. Можно е да започнете романса со пријател или личност што ја познавате од минатото. Ќе откриете ново лице на оваа личност, ќе имате чувство дека со години има вистинска личност до вас, а дури сега ја откривате. Ослободете се од вашите стравови, исполнете ја вашата желба со вашите емоции.