ОВА СЕ ТРИТЕ ПРИЧИНИ ЗОШТО МАЖИТЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА ГИ САКААТ СВОИТЕ ЖЕНИ!

1. Претерано влегувате во интимни врски

Спротивно на она што некои веруваат, мажите обично не се заљубуваат кога имаат врска. Пријателството често најдобро се гради пред да се препуштите на интимните моменти. За да може мажот да се заљуби во вас, прво мора да ве запознае како личност.

2. Не му давате доволно време

Времето ви дава шанса да оцените и да стекнете увид во мажот со кој излегувате. Патувањето до љубовта бара време. Врската се создава со инвестирање време и енергија. Кога мажот инвестира време да ве запознае, тој почнува да го демонстрира својот карактер. Забавувањето на мажот е еден од најдобрите начини да му дадете шанса да се заљуби во вас. Охрабрете го неговиот ентузијазам, но забавете ја брзината

3. Не му нудите пријателство

Честопати нè наведуваат да веруваме дека пријателството и љубовта се две сосема различни работи. Но, дали се тие? Може ли мажот вистински да те сака ако не станал пријател со тебе? Пријателството го покажува карактерот на мажот со кој сте. Дали ги одржува своите ветувања и договори? Дали покажува интегритет во сите аспекти од својот живот? Дали тој ве третира со грижа и се грижи за вашите чувства? Кога ја потценуваме важноста да се заљубиме во некој што покажува пријателство, често сме шокирани кога тој одеднаш ќе замине.Обично не е недостатокот на хемија што става крај на лошо замислената врска – тоа е недостатокот на пријателство. Карактерот е трајна особина што треба да се бара, тој се покажува во пријателството и љубовта. Времето е она што му дава мотив на мажот да се заљуби во тебе. Откако ќе го разберете ова, тоа ќе ја промени траекторијата на вашиот љубовен живот.

Разговарајте за тоа како го поминал денот, понудете му совет.

Пријателството е еден од најголемите показатели дека ќе се заљубите во вистинската личност. Ако постојано се сомневате во карактерот и доверливоста на мажот со кој сте, обично сте со погрешен маж. Мажите се заљубуваат кога барате од нив да одвојат време да ве запознаат и да градат пријателство со вас.

Пријателството е основата на вашата благосостојба и без него, ниту еден маж нема да се заљуби во вас на долг рок.