10 РАБОТИ ШТО ТРЕБА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ПРЕД ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ СО БИК

Доколку претставник на знакот Бик влегол во вашето видно поле, има неколку работи кои е добро да ги знаете пред да излезете на состанок со него.

  1. Ова е најочигледното нешто за Бикот, но мора да го сфатите сериозно: среќа е што тие се предомислуваат. Тие знаат што сакаат и се свесни дека нивниот аргумент е подобар од вашиот. Биковите се луѓе кои треба да бидат сакани такви какви што се, а не да ја менуваат вашата идеја за совршен партнер.
  2. Бикот е еден од најлојалните и најсигурните партнери кои можете да ги имате на ваша страна. Штом те изберат (и секогаш прават), ќе те изберат за цел живот. Тие секогаш ќе го имаат вашиот грб и жестоко ќе ве штитат од другите.
  3. Бикот ќе биде еден од најдобрите љубовници во вашиот живот. Тие се сензуални и романтични – сакаат да бидат блиски со својата сакана и поминуваат часови разгалувајќи ве со допири.
  4. Биковите имаат потреба од целосна искреност и доверба од нивните партнери. Ако ја изгубите нивната доверба, врската најверојатно ќе заврши.
  5. Бикот може да биде мрзлив. Подгответе се за многу викенди со нарачка за носење и јадење во кревет.
  6. Бикот е најсреќен кога е опкружен со близок социјален круг на пријатели и семејство, добра храна, пијалок и добар разговор.
  7. Добрата храна е патот до срцето на Бикот. Партнерот ќе биде среќен ако го изнесете на обилен ручек или ако му зготвите вкусна вечера.
  8. Луѓето родени во знакот Бик имаат густа кожа, па навредите не им пречат – но тоа значи и дека не ги прифаќаат навестувањата. Ако сакате нешто од нив, кажете им директно.
  9. Преферираат рутина отколку авантура. Тие ќе ги сакаат истите оброци, ресторани, дестинации за патување и секс пози одново и одново наместо секој пат да пробуваат нешто ново.
  10. Ова се некои од најдобрите доживотни партнери во хороскопот. Тие се љубовни, лојални, доверливи, интелигентни и самодоволни. Ако започнете врска со Бик, не заборавајте да се сетите колку сте среќни.