АКО САКАТЕ ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ЛИЧНОСТ ШТО ВИ СЕ ДОПАЃА, ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГО ОВА!

Еве 4 главни однесувања што најверојатно ќе треба да ги промените пред да започнете врска:

  1. Да поставувате прашања како: “Дали изгледам дебел?” „Зошто го направи тоа? или “Дали сеуште ме сакаш?” Мажите сметаат дека ова е најсрамното прашање што жените го поставуваат во врска. Тие сметаат дека овие прашања веднаш ги „разладуваат“ од желба за таа личност.
  2. Кажувате работи како: „Само држи ме“, иако вашиот партнер е љубезен, ве гушка и / или обрнува внимание на вас. Наместо тоа, уживајте во времето кога сте заедно и бидете присутни во моментот.
  3. Љубоморни сте и непријатно кога гледате изданија на списанија за мажи во неговата спална соба или гледате негови слики со пријателите. Треба да разберете дека вашиот партнер има цел живот пред вас.
  4. Се поврзувате со изјави како „Мојот живот би бил ужасен без тебе“, или „Јас би бил изгубен без твојата љубов“ … Кога се сакаш себеси и си создаваш свој живот, без оглед на партнерот и врската, тогаш нема да мислите дека вашиот живот ќе пропадне без партнер. Ќе знаете дека дури и ако вашата врска заврши, ќе преживеете достоинствено и со поддршка од пријателите, семејството, итн.