ЕДЕН ДЕН ЌЕ СРЕТНЕТЕ НЕКОЈ ШТО ЌЕ ВИ ПОКАЖЕ ШТО Е ВИСТИНСКА ЉУБОВ

Еден ден ќе сретнете некој со кого ќе се чувствувате добро и удобно … како дома. Нема да биде совршено, но ќе биде ирелевантно, бидејќи главната работа е што совршено ќе се надополнувате.

Еден ден ќе сретнете некој со кој ќе сакате да ја поминете не само ноќта туку и утрото, целиот нареден ден. И целиот мој живот.

Ова ќе биде личноста која ќе може да ја симне вашата маска, која ќе му ја покажете на остатокот од светот. Доволно е да ве погледне во очи за да разбере многу вистини. Доволно е да ве погледне во очи за да разбере што навистина мислите и чувствувате. ќе почувствувате дека постои посебна врска помеѓу вас која ќе ви остане мистерија, но ќе ве направи среќни.

И тој ќе ве пушти во неговиот свет.

ќе сакате да зборувате за сите ваши соништа и амбиции како никогаш досега. Ќе зборувате и за вашите стравови за кои не сте ни знаеле порано. Ќе зборувате за вашите неуспеси и грешки, сфаќајќи дека пред вас е личноста која нема да ве обвинува за ништо.

Ова ќе биде личноста која ќе ги пробие сите sидови што сте ги изградиле, отворајќи во вас извор на вистински емоции за кои не сте ни посомневале.Еден ден ќе сфатите дека ако нешто му се случи, ќе почувствувате дека целиот свет ви се распаѓа. Ќе сфатите колку е важно за вас. Ќе откриете дека секогаш ќе биде така.

Затоа, не плашете се и кажете ги без воздржаност овие вистински и силни зборови. Затоа што тој ќе биде првиот во твојот живот кој ќе биде потполно достоен да слушне „те сакам“ од тебе.

Еден ден ќе сретнете некој со кого ќе се чувствувате како дома.